De beste hard- en software en computerreparatie!

| 0599 65 30 90 | info@vossystems.nl

Een doelgerichte website die perfect werkt op PC, tablet en smartphone

Het creëren van een succesvolle proffesionele website of webshop is geen gemakkelijke taak. Naast een professioneel design zijn er tal van andere factoren die bepalen of jouw website succesvol is of niet.

Wij hebben die kennis in huis en kunnen door slimme toepassing van online marketing ervoor zorgen dat jij meer rendement haalt uit jouw website. Samen bekijken we jouw doelgroep en maken we een plan met heldere doelstellingen voor jouw website.

We bepalen hoe we meer verkeer naar jouw website kunnen genereren en hoe we deze bezoekers om kunnen zetten naar klanten. Jij hebt kennis van jou doelgroep, wij van online marketing.

een VOS Website:

  • Zet bezoekers om naar klanten.
  • Spreekt de taal van jouw doelgroep.
  • Wordt goed gevonden in Google.
  • Heeft een professioneel design.
  • Gaat met de tijd mee.

een VOS Website:

  • Is perfect zichbaar op PC, tablet & smartphone.
  • Is compleet aangepast voor Google en werkt ook nog eens bliksemsnel.
  • Verleidt bezoekers tot duidelijke acties.
  • Communiceert klantvoordelen i.p.v. productkenmerken.

Een succesvolle webshop met steeds weer nieuwe bezoekers.

Een succesvolle webshop is perfect zichtbaar op zowel PC, tablet als smartphone. Daarnaast zullen bezoekers keer op keer overtuigd moeten worden om bij jou te kopen.

Vuistregel daarbij is: maak het klanten niet te moeilijk om te bestellen en haal zoveel mogelijk de welbekende “ja, maar” weg door heldere beloftes te doen over verzendskosten, levertijd, etc. Biedt de klant ook niet teveel keuze waardoor de klant vastloopt. Heb je ook duidelijk de voordelen voor de klant gecommuniceerd?

Buiten alle technische aspecten om de webshop vindbaar te maken in Google… zul je ook de juiste woorden moeten gebruiken voor de producten en categorieën. Zijn dat ook woorden waar waar mensen in google op zoeken?

Als je bezoekers eenmaal klant zijn geworden onderhoudt dan regelmatig contact middels een nieuwsbrief met bijvoorbeeld aanbiedingen. Je kunt bijvoorbeeld ook 2 weken nadat de bestelling verzonden is de klant uitnodigen voor een review. Dit zorgt weer voor meer vertrouwen bij nieuwe bezoekers.

Google: Meer bezoekers en meer klanten door overtuigende website.

Met de nieuwste technieken zorgen wij ervoor dat jouw site bliksemsnel wordt, waardoor je website hoger in Google zal eindigen. Wij weten welke technische eisen Google stelt en kan op die manier jouw website vaker naar boven laten komen.

Vanzelfsprekend bekijken wij bij ieder project, waar gebruikers van Google op zoeken en welke woorden jouw concurrenten gebruiken. Wij zoeken naar de juiste woorden waardoor jij boven je concurrent komt te staan en er dus meer bezoekers naar jouw website komen.

Maak kennis met onze klanten
[xoo_el_inline_form]