De beste hard- en software en computerreparatie!

| 0599 65 30 90 | info@vossystems.nl

Hardware

VOS Systems levert hardware en software om uw virtuele omgeving op te bouwen, maar u kunt ook kiezen voor centrale opslag van uw data op bijvoorbeeld een NAS Server. Voor de werkplekken leveren we alle hardware zoals PC’s, Laptops, inkt, laser- of ledprinters van o.a. OKI (gecertificeerd partner) en Narrowcasting systemen.

Software

Wij leveren Windows, Office (Word, Excel, Outlook) en boekhoud software zoals Snelstart. 

Systeembeheer

Wij kunnen er samen met u voor zorgen dat de verschillende Systemen als Servers, PC’s en Laptops werken zoals u het verwacht dat ze werken, gewoon op het moment dat u het wilt. Samen met u zorgen wij ervoor dat ook de randapparatuur gewoon doet wat het moet doen.We zorgen voor draadloos netwerk door het gehele bedrijf en beveiligen de computers tegen virussen en diefstal. In overleg bepalen we waar welke bestanden opgeslagen worden en door wie ze te gebruiken zijn. Daarnaast kunt u uw agenda delen en benaderen waar en wanneer u dat wenst. 

VOS Zakelijk

  • Systeembeheer
  • Netwerkbeheer
  • Hulp op afstand
  • (Online) Backup
  • Vaste telefonie / VOIP
  • Zakelijk internet
  • Bewakingscamera’s
  • Alarmsystemen

Onderhoudscontracten

Wij bieden voor het MKB flexibele onderhoudscontracten aan die als een maatpak aansluiten op uw bedrijf, waar gewoon alles in zit wat U wenst. Het maakt niet uit hoeveel werkplekken, PC’s of Laptops; het zijn keer op keer op maat gemaakte contracten.

Hulp op afstand

In onze onderhoudscontracten zit o.a. hulp op afstand. Waar u ook bent met uw PC of laptop, zolang u over een werkende internet verbinding beschikt kunnen wij u helpen

Cloud

Online backup via de Cloud of extra bescherming van uw gegevens via Private Cloud. Met Office 365 en exchange server heeft u overal beschikking over uw office bestanden en E-mail. Via OneDrive kunt u bestanden delen met collega’s, maar in een Private Cloud is uw gevoelige data extra beschermd.

Webdesign

We kunnen uw bedrijf op het internet promoten, net even iets anders dan andere ICT bedrijven doen. 
We maken doelgerichte websites en webshops die uw omzet zullen verhogen. Ook uw website of webshop kunt u in uw zakelijke contract laten opnemen, compleet met WebHosting voor de opslag van uw website en uw e-mail. Wij zorgen er dan voor dat uw website of webshop continue verandert en up-to-date blijft en passen slimme marketing technieken toe zodat uw website of webshop steeds weer nieuwe bezoekers trekt.
 

Narrowcasting

Binnen uw eigen bedrijf kunt u middels losse schermen van 24 tot 150 inch ook diverse informatie zoals nieuws of een bedrijfspresentatie tonen. Zo zijn bezoekers die even bij de receptie wachten altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw bedrijf. Schermen voor binnen en buiten, geen probleem voor VOS Systems.

Camarabeveiliging

VOS Systems biedt u ook de mogelijkheid uw pand of personeel te beveiligen, zowel binnen als buiten. U kunt via uw telefoon zien wat er gaande is en u kunt terug kijken naar wat er in het verleden gebeurd is. Thuis kunt u op een scherm zien wat er binnen of buiten uw bedrijf gebeurt. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de camera binnen uw home of bedrijfs automation te integreren.

Vossystems heeft alles in huis om Uw bedrijf te automaliseren

Neem gerust contact op voor vragen of uitleg.

Alarmsystemen

Naast camerabeveiliging bieden we ook alarmsystemen aan van o.a. Honeywell. Honeywell heeft een breed gamma aan inbraakcentrales waardoor wij altijd kunnen voldoen aan uw installatie-eisen. Van een eenvoudig systeem voor particulier gebruik tot geavanceerde commerciële toepassingen en complexe omgevingen. We bieden multifunctionele consumentenapparaten en complete oplossingen voor brand en inbraak die naadloos kunnen worden geïntegreerd met installaties voor toegangscontrole, CCTV, draadloze randapparatuur, alarmcontrole en videobewaking.

De snel te installeren draadloze apparaten van Honeywell, met een rotsvaste stabiliteit en duurzame batterijen, zijn speciaal bestemd voor de professionele beveiligingsexperts. Met Honeywell bieden we een volledig assortiment aan met geavanceerde opties die zorgen voor eenvoudige bediening.

[xoo_el_inline_form]