De beste hard- en software en computerreparatie!

| 0599 65 30 90 | info@vossystems.nl

Niet de goedkoopste, maar wel de beste hard- en software!

VOS Systems verkoopt alles op gebied van ICT: Desktops, laptops, tablets en printers en bijvoorbeeld bewakingscamera’s. Daarnaast levert VOS Systems ook allerlei onderdelen voor uw PC of laptop, maar ook inktpatronen en printer papier worden geleverd.

GamePC's

Wij bouwen samen met jou een Game PC op maat (VOS PC). We beginnen met de keuze van de kast, met of zonder verlichting. Vervolgens bespreken we welke games er gespeeld gaan worden en wat dit voor gevolgen heeft voor de systeemeisen. Wil je op een of meerdere monitoren spelen? Dit heeft weer gevolgen voor de grafische kaart, CPU en het werkgeheugen. Alle bovenstaande keuzes met als laatste de opslag (SSD en Harddisk) bepalen hoeveel watt er minimaal van de voeding gevraagd wordt. Ook houden we rekening met eventuele uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst.

VOS Particulier

  • Hardware & Software
  • GamePC’s
  • PC / Laptop reparatie op componentniveau
  • Internet Beveiliging
  • Virus verwijdering
  • PC APK
  • Hulp aan Huis

Computerproblemen?

Bestaande klanten kunnen wij Op afstand (nadat u onze hulp op afstand geïnstalleerd heeft en over een werkende internetverbinding beschikt) helpen met het oplossing van uw computerproblemen.

Nieuwe klanten kunnen even bij ons langskomen en onder het genot van een kop koffie hun computerproblemen bespreken. We kunnen na een korte inventarisatie aangeven hoeveel de kosten ongeveer zullen zijn en wanneer u uw computer of laptop weer op kunt komen halen.

PC hulp aan huis?

Kunt U even niet weg, dan komen we met alle plezier bij u langs. We maken dan een afspraak wanneer en hoe laat we bij u langskomen (zie contact voor onze openingstijden). We bekijken wat er aan de hand is en lossen het ter plekke op. Als we het probleem niet direct kunnen oplossen, nemen we in overleg de PC of Laptop mee en bespreken wanneer u de PC of laptop weer op komt halen of wij deze weer bij u terug brengen.

Beveiliging

Wordt uw PC of laptop traag dan kan het zijn dat u last heeft van virussen. Wij maken gebruik van ESET internet en virusbeveiliging.

PC APK

Als u bij ons een PC APK laat doen, dan controleren wij uw gehele PC of laptop, zowel de hardware als de software. De hardware word o.a. gecontroleerd op vervuiling van stof. In de software controleren we op vervuiling van o.a. virussen

Voor de APK:

Computer reparatie

Vos Systems repareert zowel op module niveau als componenten niveau.  

Module niveau

Als de PC of laptop bijvoorbeeld last heeft van een Blue Screen, dan is dat meestal een probleem met het geheugen

Componenten niveau

Als uw laptop bijvoorbeeld niet meer wil opstarten als gevolg van o.a. kortsluiting of overspanning, dan vervangen we de voeding (module niveau). Speciale voedingen die niet meer regulier te bestellen zijn kunnen we soms nog repareren met de oude soldeerbout en multimeter. In de meeste gevallen is de klant veel goedkoper uit als we repareren componenten niveau.

[xoo_el_inline_form]