De beste hard- en software en computerreparatie!

| 0599 65 30 90 | info@vossystems.nl

Genesis Krypton 400 Gaming muis

27,95 incl. btw

  • PixArt PMW3320 sensor tot 5200 dpi
  • RGB verlichting voor het aanpassen naar eigen smaak
  • OMRON Switches levenscyclus van 10 miljoen klikken

Op voorraad

Beschrijving

Een lichte, nauwkeurige muis met uitgebreide configuratiemogelijkheden – zo kun je de Krypton 400 in een paar woorden omschrijven. Veel gamers zullen deze professionele gamingmuis zeker waarderen.

De sensor is het verschil

De betrouwbaarheid van de Krypton 400 wordt gegarandeerd door een hoogwaardige PMW3320 optische sensor van PixArt. Behalve dat de sensor uitzonderlijk nauwkeurig is, kun je zelf een van de zes DPI-niveaus selecteren, van 400 tot 5200 dpi. Je kunt deze instelling direct wijzigen met behulp van speciale knoppen onder het scrollwiel.

Een lichtgewicht kampioen

Deze muis is niet alleen gevoelig, maar ook extreem licht, zodat de gebruiker snelle en beslissende bewegingen kan maken. Een gevlochten kabel van twee meter lang zorgt ervoor dat jij niet wordt beperkt in jouw bewegingen.

Ontworpen voor gamers

Functionaliteit is slechts een aspect van het ontwerp van de Krypton 400, je mag het gebruikersgemak en de duurzaamheid niet vergeten. OMRON-switches zijn verantwoordelijk voor de duurzaamheid met een levenscyclus van 10 miljoen klikken. De symmetrische vorm van de muis garandeert een comfortabel gebruik en eenvoudige aanpassing aan de gamestijl die geliefd is bij FPS-fans. De toepassing staat de gebruikers toe om bijvoorbeeld de frequentiegraad aan te passen. Bovendien is het apparaat uitgerust met de mogelijkheid om macro’s en profielen op te slaan, met wel zeven programmeerbare knoppen! Aanpasbare verlichtingsmodi en een RGB-kleurengamma zijn aan de andere kant verantwoordelijk voor de professionele gaming-looks van de muis.

Extra informatie

Connectiviteit

Kabel 200CM

type sensor

PixArt PMW3320

kleur

zwart

Aantal knoppen

7

gewicht

85g

Bewegingsresolutie (dpi)

400-5200 dpi

Ondersteuning besturingsysteem

Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 10, Linux, Android 4.2.2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Genesis Krypton 400 Gaming muis” te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[xoo_el_inline_form]