De beste hard- en software en computerreparatie!

| 0599 65 30 90 | info@vossystems.nl

EufyCam 3 Duopack met homebase

549,00 incl. btw

  • 4k beeldresolutie
  • tweerichtingsaudio
  • Nooit meer opladen dankzij het zonnepaneel
  • lokale opslag van beelden

Op voorraad

Beschrijving

Met de eufyCam 3 kunt u zowel overdag als ‘s nachts kenmerken van potentiële indringers (mens of dier) zien. Het lichtgevoelige Starlight-systeem verbetert het beeld bij weinig licht om kleuren helderder te maken. Daarnaast is de eufyCam 3 in elke buitenomgeving zelfvoorzienend dankzij een geïntegreerd zonnepaneel dat maar twee uur per dag zonlicht nodig heeft om voor altijd stroom te leveren.

Ook heeft u de controle over uw eigen gegevens, met versleuteling van militaire kwaliteit. U kunt zelfs een harde schijf (niet inbegrepen) toevoegen om uw opslag met maximaal 16 TB uit te breiden, en dat allemaal zonder maandelijkse kosten.

De BionicMind-AI maakt uw beveiliging mogelijk: Met BionicMind kunt u het volledige potentieel van uw beveiliging benutten, want de gezichtsherkenning met zelflerende AI ziet het verschil tussen familie en vreemden.

U kunt de eufyCam 3 met gemak bedienen met spraakactivatie via Alexa en de Google Assistent en duidelijke audio in twee richtingen. U kunt zelfs activiteitszones instellen om valse alarmen te voorkomen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “EufyCam 3 Duopack met homebase” te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[xoo_el_inline_form]