De beste hard- en software en computerreparatie!

| 0599 65 30 90 | info@vossystems.nl

WD Elements Externe Harde Schijf

55,99 incl. btw

Let op: Deze externe harde schijf is te verkrijgen in meerdere geheugengroottes, let hier goed op tijdens het bestellen.

Beschrijving

Compatibiliteit met USB 3.0 en USB 2.0
Met deze externe harde schijf krijgt u compatibiliteit met de nieuwste USB 3.0-apparaten en ook achterwaartse compatibiliteit met USB 2.0-apparaten.

Hoge overdrachtssnelheden
Wanneer de schijf wordt aangesloten op een USB 3.0-poort, biedt de mobiele harde schijf WD Elements supersnelle gegevensoverdracht.

Verbeter de pc-prestaties
Wanneer uw interne harde schijf bijna vol is, wordt uw pc trager. U hoeft geen bestanden te verwijderen. Maak ruimte vrij op uw interne harde schijf door bestanden op uw mobiele WD Elements externe harde schijf op te slaan, zodat uw laptop weer op gang komt.

Enorme capaciteit in een kleine behuizing
Het kleine, lichte ontwerp biedt een capaciteit tot wel 2 TB. Daardoor zijn de externe harde schijven van WD Elements uitermate geschikt voor consumenten die veel onderweg zijn.

WD-kwaliteit van binnen en van buiten
We weten dat uw gegevens belangrijk voor u zijn. Daarom is de schijf aan de binnenkant gemaakt om te voldoen aan onze strenge eisen ten aanzien van duurzaamheid, schokbestendigheid en langdurige betrouwbaarheid. Vervolgens beschermen we de schijf met een duurzame behuizing die is ontworpen om stijl en bescherming te bieden.

Extra informatie

Grootte

1TB, 2TB, 3TB

Interface

Ondersteuning voor USB 3.0 en USB 2.0

Compatibaliteit

Geformatteerd als NTFS voor Windows® 10+ Moet mogelijk opnieuw worden geformatteerd voor andere besturingssystemen Afhankelijk van de hardwareconfiguratie en het besturingssysteem van de gebruiker kan de compatibiliteit afwijken.

Afmeting (L x W x H)

110mm x 82mm x 15mm

Inhoud van verpakking

Draagbare harde schijf, USB 3.0-kabel, Beknopte installatiegids

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WD Elements Externe Harde Schijf” te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[xoo_el_inline_form]