De beste hard- en software en computerreparatie!

| 0599 65 30 90 | info@vossystems.nl

Eufy Deurbel Pro met Homebase

249,00 incl. btw

  • Dubbele-cameratechnologie: Gewone camera’s geven niet genoeg beeld voor volledige bescherming. Met een camera onder een lage hoek zijn er geen blinde vlekken en hebt u volledig zicht op uw voordeur.
  • Dubbele bewegingsdetectie: De geavanceerde PIR- en radarbewegingssensoren kunnen zowel verre als nabije objecten onderscheiden en brengen het aantal valse alarmen met 95% terug.
  • Houd pakketten in de gaten: Met twee camera’s kunnen pakjesdieven detectie niet omzeilen. De sensoren herkennen pakketten en sturen u een bezorgingsbericht en een ophaalherinnering mocht u het vergeten.
  • Familieherkenning: Video Doorbell Dual herkent uw familie en vrienden en kan worden geprogrammeerd om alleen onbekende bezoekers te melden.
  • 2K met HDR: Bewaking met Quad HD kan bezoekers aan de hand van de kleinste details identificeren. En dankzij het grote dynamische bereik ziet u bezoekers met perfecte kleur en scherpte, ook als de zon achter ze staat.

Uitverkocht

Beschrijving

De draadloze videodeurbel van Eufy werkt op batterijen, waardoor je hem makkelijk zelf installeert. Bovendien zit je niet vast aan maandelijkse kosten. Al je gegevens worden namelijk lokaal opgeslagen op de interne 16 GB E MMC kaart. Wanneer de opslag vol is, worden de oudste gebeurtenissen overschreven

Pakketbewaking

Na bezorging beschermt de vidieo deurbel uw pakketen met pakket detectie. Ontvang een melding wanneer iemand bij uw pakket komt, zodat u een vertrouwd persoon kunt bellen om het op te halen.

Vermijd overbodige meldingen

Wanneer uw dierbaren thuis of op bezoek komen, kan de video deurbel familie herkenning toepassen om te detecteren wie een vriend of bezoeker is. Daarnaast kunt u al zien wie diegene is, voordat de persoon aanbelt. Dankzij de nauwkeurige dubbele bewegingsdetectie krijgt u 95% minder valse alarmen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eufy Deurbel Pro met Homebase” te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[xoo_el_inline_form]