De beste hard- en software en computerreparatie!

| 0599 65 30 90 | info@vossystems.nl

Genesis krypton 700 Optische gaming muis

39,95 incl. btw

  • 7200 dpi PMW3310
  • Gamingsoftware voor het gemakkelijk configureren van de muis
  • Built-in geheugen Opslaan van profielen op de muis zelf
  • 8 programeerbare knoppen Volledig naar eigen smaak in te stellen
  • Omron switches Duurzame switches die erg lang mee gaan

 

Uitverkocht

Beschrijving

Genesis Krypton 700

STRAIGHT TO THE POINT MET KRYPTON 700

Ervaren spelers weten dat een van de belangrijkste dingen in een professionele muis is om de basis goed te krijgen, deze hebben de grootste impact op het lot van de wedstrijd. Een goede sensor, een snelle reactie, een veilige grip en precisie, dat is de absolute basislijn van een effectief spel. Krypton 700 levert die belangrijkste functies en verrassingen met nog veel meer en wordt een dodelijk hulpmiddel in de handen van een ervaren speler.

TOP SENSOR

Krypton 700 is uitgerust met een eersteklas optische sensor PMW3310 van PixArt, die veel mogelijkheden biedt, zelfs voor de meest veeleisende spelers.

ERGONOMIE EN EEN STABLIELE GRIP

Een stabiele grip is fundamenteel tijdens een spel, daarom is het oppervlak van Krypton gerubberd in hoogwaardig materiaal om je comfortabele grip te geven. De ergonomische vorm zorgt ervoor dat de muis goed in uw hand past, waardoor comfortabel gebruik mogelijk is, zelfs in de meest intense situaties.

DPI-SWITCH

Hoge DPI op zich is niet genoeg. Met Krypton 700 heb je de mogelijkheid om DPI te wijzigen tussen 5 verschillende instellingen zonder onderbrekingen. Met speciale software kunt u uw eigen DPI-instellingen maken. Voor elke gekozen DPI-instelling kunt u een specifieke kleur van de RGB-achtergrondverlichting en de Prismo-effectbacklight toewijzen.

RGB

Met selecteerbare RGB-achtergrondverlichting krijgt u de mogelijkheid om een van de kleuren en tinten in te stellen op elke gedefinieerde DPI-instelling. Een extra functie van de aangepaste achtergrondverlichting maakt het mogelijk om veelkleurige hooglichten in te stellen.

GEHEUGEN EN SOFTWARE

Het vermogen om verschillende functies aan te passen aan de eigen behoeften is erg belangrijk voor veel spelers. Krypton 700 wordt geleverd met speciale software die u een volledig scala aan mogelijkheden biedt om aangepaste functies toe te wijzen aan elk van de 8 knoppen en om aangepaste DPI-instellingen in te stellen. Bovendien wordt de muis geleverd met een ingebouwd geheugen.

OMRON SCHAKELAARS

De hoofdschakelaars van Krypton 700 worden gemaakt door Omron, een van de beste fabrikanten in deze industrie. De duurzaamheid van de schakelaars wordt geschat op 20 miljoen klikken.

Extra informatie

Features

Durable OMRON switches, Built-in memory

type sensor

PixArt PMW3310

kleur

zwart

Aantal knoppen

8

Bewegingsresolutie (dpi)

400 – 7200 DPI

Ondersteuning besturingsysteem

Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 10, Linux, Android 4.2.2

Aansluiting

Kabel 200cm (USB Type-A)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Genesis krypton 700 Optische gaming muis” te beoordelen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[xoo_el_inline_form]