Niet de goedkoopste, maar wel de beste hard- en software! | 0599 65 30 90 | info@vossystems.nl

Zoneregeling Starterspakket

Start met het verwarmen van een extra zone zoals de studeerkamer of babykamer. De juiste temperatuur, op het juiste moment. En je kan altijd later uitbreiden om meer zones slim te verwarmen.

299,00 incl. btw

Uitverkocht

Wat is het?

Het zoneregeling starterspakket is geschikt voor installatie tot 2 zones en bestaat uit:

  • 1x Adam HA: de gateway met Zigbee Stick stuurt de ketel aan en verbindt alle producten voor zoneverwarming
  • 1x Lisa: draadloze thermostaat om per kamer nauwkeurig de temperatuur te meten en in te stellen.
  • 1x Tom: thermostatische radiatorknop om de radiator te bedienen.

De Plugwise zoneregeling is uniek. De regeling analyseert het opwarmen van de verschillende vertrekken in huis en de invloed van het zonlicht, de buitentemperatuur en het stookgedrag van de ketel. Door vervolgens de weersvoorspellingen op te halen voor de aankomende uren, voorspelt de regeling hoe de ketel het beste kan worden aangestuurd om de verschillende kamers in huis zo optimaal mogelijk te verwarmen. Daarnaast leert de zoneregeling hoe de ruimte het beste verwarmt kan worden met een zo laag mogelijk verbruik.

Hoe werkt het?

1. Verbind Adam HA met het lokale netwerk (wifi of LAN), zo kun je de temperatuur in huis via de Plugwise Home app zowel binnen als buitenshuis instellen.

2. Eerst meld je de Tom en Lisa aan op het netwerk van Adam HA. Let op dat je alle radiatoren in de ruimte voorziet van een Tom.

3. Adam HA sluit je aan op de draden tussen de cv-ketel en de bestaande Opentherm-thermostaat. Geen OpenTherm-thermostaat? Geen probleem. Verwijder de aan/uit-thermostaat uit de woonkamer en plaats hiervoor in de plaats een Lisa of een Anna.

* Met Lisa en Tom kan je één ruimte bedienen. Heb je al een thermostaat in de woonkamer die OpenTherm ondersteunt? Dan kan je die aansluiten op Adam HA. Zo kan je het hele huis bedienen zoals je nu al doet met je woonkamer thermostaat en een aparte kamer los met Lisa en Tom. Je hebt dan net zoals nu nog geen controle over de overige individuele kamers..

  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.