Niet de goedkoopste, maar wel de beste hard- en software! | 0599 65 30 90 | info@vossystems.nl

Jip

Met deze draadloze temperatuursensor meet je nauwkeuriger de temperatuur in een ruimte. Jip kan overal onopvallend in de ruimte geplaatst kan worden. Je bedient hem gemakkelijk via de Plugwise Home app.

59,00 incl. btw

Uitverkocht

Kenmerken

Wat is het?

Jip is een temperatuursensor voor in een kamer. Plaats in elke ruimte een Jip (of Lisa) en de bijbehorende Toms, Floors (vloerverwarming) of Pluggen op alle radiatoren in de kamer om de kamer te verwarmen.

Bedien Jip via de Plugwise Home app. Wil je een temperatuur aanpassen, bijvoorbeeld als je de kamer verlaat, kan dat door op het – of + teken de drukken in deze ruimte of door gebruik te maken van de presets. Daarvoor druk je op de knop aan de bovenkant op het icoontje op je mobiel of tablet.

Hoe werkt het?

Jip is draadloos en daarom gemakkelijk per kamer te plaatsen; er is geen hak- of breekwerk nodig. Installeer hem op de wand met de dubbelzijdige sticker of schroef. Of leg Jip ergens neer.

Voeg de Jip toe in juiste ruimte op de Plugwise Home app (installatie van Lisa en Jip is hetzelfde).

Voeding via batterijen

  • Gedraagt zich als een ZigBee-end-device.
  • Heeft energiebesparende slaapstand zodat de batterijen langer meegaan.
  • Stuurt/ontvangt signalen van en naar gekoppelde ZigBee-router.
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.