De beste hard- en software en computerreparatie!

| 0599 65 30 90 | info@vossystems.nl

Philips V Line 241V8L 24″ Monitor

119,95 incl. btw

  • Breede kijkhoeken
  • Frame loos aan 3 kanten
  • LowBlue modus
  • 75Hz met adaptieve synchronisatietechnologie

Op voorraad

Beschrijving

Met de 241V8L V Line-breedbeeldmonitor van Philips geniet u van een ongekende kijkervaring en krijgt u waar voor uw geld dankzij de essentiële functies waarover de monitor beschikt. Videobeelden worden met Adaptive-Sync moeiteloos vloeiend afgespeeld. We hebben bovendien aan uw ogen gedacht: het antireflectiefilter, de LowBlue-modus en het trillingsvrije scherm.

 

VA-monitor voor fantastische beelden met een brede kijkhoek

De Philips 241V8L VA LED-monitor gebruikt de Advanced Multi-Domain Vertical Alignment-technologie waardoor u zeer hoge contrastverhoudingen krijgt voor extra levendige en heldere beelden. De monitor verwerkt standaardkantoortoepassingen zonder problemen, maar hij is vooral geschikt voor foto’s, surfen op internet, films, games en veeleisende grafische toepassingen. Dankzij de geoptimaliseerde pixelbeheertechnologie ontstaat er een extra brede kijkhoek van 178/178 graden, zodat u geniet van scherpe beelden.

 

SmartImage-presets voor eenvoudig optimaliseren van beeldinstellingen

SmartImage is een exclusieve, geavanceerde technologie van Philips die de inhoud van uw scherm analyseert voor optimale beeldprestaties. In de gebruiksvriendelijke interface kunt u verschillende modi selecteren, zoals Kantoor, Foto, Film, Game, Economisch enz., zodat de weergave altijd optimaal is afgestemd op de toepassing die u gebruikt. Afhankelijk van uw keuze optimaliseert SmartImage op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging en de scherpte van afbeeldingen en video’s voor optimale weergaveprestaties; de modus Economisch biedt opzienbarende energiebesparingen. En dat alles in realtime en met één druk op de knop!

 

SmartContrast voor rijke details in het zwart

SmartContrast is een Philips-technologie die het weergegeven beeld analyseert. Kleuren worden automatisch bijgesteld en de intensiteit van de achtergrondverlichting wordt aangepast voor een dynamische verbetering van het contrast bij digitale afbeeldingen, video’s of games met donkere kleurtinten. In de modus Economisch worden het contrast en de achtergrondverlichting optimaal ingesteld voor alledaagse kantoortoepassingen en een laag energieverbruik.

Extra informatie

Beeldresolutie

1920 x 1080

Beeldschermgrootte

24"

Paneeltype

LCD, VA

Responsetijd

4 ms (GtG)

Pixeldichtheid

82 PPI

Maximale resolutie

1920 x 1080 bij 75 Hz

Adaptief synchroniseren

ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips V Line 241V8L 24″ Monitor” te beoordelen
[xoo_el_inline_form]